Θεραπεία με τη Χριστική Ενέργεια

To Χριστικό Αρχέτυπο είναι ο μεγαλύτερος θεραπευτής που υπάρχει γιατί είναι το ίδιο το Θεϊκό. Η χριστική ενέργεια είναι το Φως, είναι η δύναμη που θέτει σε κίνηση, που δημιουργεί, που φροντίζει, που μεταλλάσσει.

Η θεραπεία με τη χριστική ενέργεια είναι άκρως ηρεμιστική και καθησυχαστική. Η ενέργεια του Χριστού χαλαρώνει, επουλώνει, μας διαβεβαιώνει ότι είμαστε πλήρως αγαπημένοι από το Θεό και θα είμαστε για πάντα. Η χριστική ενέργεια εξισορροπεί, αποκαλύπτει τη θεϊκότητα μέσα στον καθένα μας και ο θεϊκός μας εαυτός δεν μπορεί να είναι μη υγιής!

Πως μπορεί να με βοηθήσει;

Η θεραπευτική δύναμη της χριστικής ενέργειας είναι τεράστια. Μπορεί να σε απαλλάξει από σωματικές, ψυχικές και ψυχο-σωματικές παθήσεις που δύσκολα θα θεραπεύονταν με άλλους τρόπους. Κι εδώ αναφέρομαι στην πλήρη ίαση μιας ασθένειας κι όχι απλά στην βελτίωση της!  Έχω ο ίδιος προσωπική εμπειρία, καθώς κατάφερα να απελευθερωθώ πλήρως από αλλεργίες  και από άλλα προβλήματα που είχα για χρόνια.

Δεν υπόσχομαι όμως θαύματα. Τα θαύματα γίνονται, αλλά δεν τα κάνω εγώ! Ούτε υπόσχομαι ότι το πρόβλημά σου θα λυθεί με μία μόνο συνεδρία. Αυτό που εγώ κι άλλα άτομα έχουν βιώσει, είναι ότι συχνά η Χριστική Θεραπεία αποτελεί το τελευταίο λιθαράκι, ή έστω μία γρήγορη πορεία προς την ίαση. Κι αυτή η ίαση, εξαρτάται από τον χαρακτήρα τού ατόμου, τη δεκτικότητα, το στάδιο της πνευματικής του ανάπτυξης και την επιμονή του να συνεχίσει να εργάζεται με τον εαυτό του. Το αν και πότε θα έρθει, δεν το ξέρει κανείς! Ωστόσο, ο Χριστός θα συνεχίσει να μας θεραπεύει και να μας φροντίζει όσο εμείς του το επιτρέπουμε, και να μας χαρίζει πάντα απλόχερα την αγάπη και την καθοδήγησή του.

Είπαν για τη Χριστική θεραπεία

"Ήταν τιμή μου να σε γνωρίσω και να έχω την πιο εκπληκτική εμπειρία κατά τη διάρκεια της χριστικής συνεδρίας Αγγελικού Ρέικι μαζί σου. Έχεις ένα μεγάλο χάρισμα και μ’ έκανες να αισθάνομαι πολύ άνετα. Πραγματικά βίωσα αγάπη και φως, και μπορούσα να αισθανθώ μια μετατόπιση στη συνείδησή μου μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Το μυαλό μου ήταν πιο καθαρό και μπορούσα να λάβω καλύτερες αποφάσεις, κι ένιωσα πολύ περισσότερη ενέργεια μετά τη συνεδρία μου μαζί σου. Σ’ ευχαριστώ για το χρόνο σου, την καθοδήγηση και τη φιλία σου."
Lynn, Ν. Αφρική