“Αυτός που αναζητάς είναι αυτός που αναζητά.”
(Άγιος Φραγκίσκος)

Oι ενεργειακές θεραπείες για να είναι πιο αποτελεσματικές και να έχουν διάρκεια, χρειάζεται να συνδυάζονται
με τη συμβουλευτική.

Με τον όρο «συμβουλευτική» δεν εννοούμε την παροχή συμβουλών ή υποδείξεων. Παρόλο που αυτό μπορεί να συμβεί, στη συμβουλευτική συνεδρία και τα δύο μέρη (ο επαγγελματίας και ο ενδιαφερόμενος) συμβάλλουν μαζί στην αυτογνωσία, καθοδήγηση, και θεραπεία τού τελευταίου.

Επειδή ο όρος «συμβουλεύω» έχει αλλάξει στην καθημερινή γλώσσα, και σημαίνει «κάνε αυτό ή εκείνο» υπάρχει μία σύγχιση  και ίσως άγνοια σχετικά με τα οφέλη τής συμβουλευτικής. Η Συμβουλευτική θα σε καθοδηγήσει προς την επίτευξη των στόχων σου, αποκαλύπτοντας πρώτα τις αιτίες που δημιουργούν τα μπλοκαρίσματά σου. Θα σε βοηθήσει να δεις τη ζωή με διαφορετικό τρόπο, θα γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου και θα σου δείξει τρόπους για ν’ αξιοποιήσεις τα μοναδικά σου ταλέντα και να φέρεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Η προσέγγισή μου είναι ολιστική: εστιάζεται κυρίως στον ψυχο-πνευματικό τομέα, αλλά ο άνθρωπος είναι ένα αδιαίρετο σύνολο νου – σώματος και ψυχής, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε μόνο με το ένα μέρος και να παραμελούμε τα άλλα. Για να είμαστε ολοκληρωμένες υπάρξεις, για να είμαστε υγιείς και ήρεμοι, χρειάζεται να δίνουμε την ανάλογη προσοχή σε όλες τις πτυχές τού εαυτού μας.

Τι να περιμένεις σε μία συμβουλευτική συνεδρία 

Καταρχήν θα σ’ ακούσω με πολύ αγάπη και προσοχή. Μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και να μου πεις
οτιδήποτε – όσο παράξενο ή έξω απ’ τα συνηθισμένα κι αν ακούγεται – χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε
κατακρίνω. Στη συνέχεια, θα σου κάνω κάποιες ερωτήσεις για να μπούμε καλύτερα στο θέμα και θα εφαρμόσω κάποιες
τεχνικές για να δούμε τι προκαλεί το πρόβλημα που σ’ απασχολεί και πως μπορούμε να το λύσουμε.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιώ περιλαμβάνουν όλες τις θεραπείες που περιγράφονται σε αυτή την ιστοσελίδα αλλά και κάποιες επιπλέον, όπως: ερμηνεία αγγελικών καρτών, ραδιαισθητική μέτρηση και θεραπεία, στοχευμένοι οραματισμοί και διαλογισμοί, θεραπεία εσωτερικού παιδιού, καθώς και άφθονη αγάπη και ενδυνάμωση! Θα συζητήσουμε για την πνευματική διάσταση του θέματος που σε απασχολεί και θα δούμε πως αυτό εκδηλώνεται στην καθημερινότητά σου. Θα βάλουμε, επίσης, στόχους που να έχουν πρακτικό αποτέλεσμα.

Θα σου προσφέρω όλες μου τις γνώσεις και την εμπειρία μου για να σε βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ. Με την συμβουλευτική θα δεις ότι η πνευματικότητα όχι μόνο δεν απορρίπτει την καθημερινή ζωή αλλά
αντιθέτως μας βοηθάει να τη ζήσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Τι θέματα μπορώ να θέσω στην συμβουλευτική συνεδρία;

Μπορείς να θέσεις οτιδήποτε σε απασχολεί σε συναισθηματικό, νοητικό ή σωματικό επίπεδο.

Για παράδειγμα:

※ Έντονο άγχος
※ Φοβίες
※ Κατάθλιψη
※ Υπερευαισθησία
※ Κρίσεις πανικού
※ Έλλειψη στόχων
※ Πένθος   

※ Δυσκολίες στη σχέση με το σύντροφο, τους συναδέλφους ή την οικογένεια.

Η καθοδήγηση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν αντιμετωπίζεις την «Σκοτεινή Νύχτα Τής Ψυχής»
(the dark night of the soul). Την έχω περάσει και γι’ αυτό πιστεύω ότι η εμπειρία μου θα σου είναι κάτι παραπάνω από
πολύτιμη!

Πόσο συχνά χρειάζεται να κάνω συμβουλευτικές συνεδρίες;

Οι ανάγκες από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρουν όπως άλλωστε και οι ιδιοσυγκρασίες τους. Κάποιοι έχουν
πολλά θέματα να λύσουν και χρειάζεται να έρχονται κάθε εβδομάδα. Άλλοι πάλι έχουν ανάγκη από μικρότερη
βοήθεια κι έρχονται όποτε το αισθάνονται εκείνοι. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι δύο με τρεις φορές το μήνα είναι ένας καλός αριθμός για να κάνεις συμβουλευτικές συνεδρίες. Οι συχνές και σταθερές επισκέψεις θα σε βοηθήσουν να  λύνεις τα προβλήματά σου γρήγορα και να οργανώνεις τη ζωή σου καλύτερα.

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν και από απόσταση, τηλεφωνικώς, μέσω WhatsApp ή Skype. Τηρείται πάντα το απόρρητο όπως και στις προσωπικές συναντήσεις.

Γιατί να έρθω σ’ εσένα;

Δε θ΄αρχίσω να απαγγέλω εδώ τις σπουδές και τα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει. Θα πω μόνο ότι έχω περάσει πολλά στη ζωή μου κι έχω πείρα στις δύσκολες καταστάσεις. Είμαι επίσης άτομο υψηλής ευαισθησίας (HSP) με μεγάλη διαίσθηση και ενσυναίσθηση και αγαπώ αυτό που κάνω!

Είπαν για τη συμβουλευτική

"Αν υπήρχαν ακόμη περισσότερα αστέρια, θα τα έδινα χωρίς δισταγμό! Ο Στέργιος απάντησε πολύ σύντομα στο πρώτο μου μήνυμα στο messenger. Όταν συναντηθήκαμε, είχε μία πολύ ήπια, ανοιχτή, ισορροπημένη και απαλή ενέργεια, που μου έδινε μία αίσθηση ασφάλειας κι εμπιστοσύνης. Οι ικανότητές του στη συμβουλευτική είναι εξαιρετικές όπως ακριβώς και στο Αγγελικό Ρέικι. Έφυγα με άμεσα αποτελέσματα! Εκτός από τις εξαιρετικές προσωπικές και ενεργειακές ικανότητές του, οι τιμές του είναι πολύ λογικές(σε σύγκριση με αυτά που ήμουν συνηθισμένη να πληρώνω για ενεργειακές θεραπείες στην πατρίδα μου), και οι άψογες δεξιότητές του στην αγγλική γλώσσα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην επικοινωνία. Αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ρώτησα τον Στέργιο και τους Αγγέλους για καθοδήγηση στο δρόμο μου!"
Hanne Barth, Αυστρία
5/5
"Είναι αυτό το συναίσθημα της βαθιάς εσωτερικής ηρεμίας που με γεμίζει στο τέλος κάθε συνεδρίας, χωρίς να έχω ιδέα από που προέκυψε, έχοντας απλώς βγάλει από μέσα μου όλα όσα με απασχολούν και ο θεραπευτής μου να τα έχει υποδεχτεί με περίσσεια αγάπη."
Μυρτώ Παπαδημητρίου
5/5
"Ο Στέργιος είναι πολύ καλός στη συμβουλευτική. Αν κι έχει έντονες πνευματικές αναζητήσεις τις οποίες σου μεταφέρει, είναι εξαιρετικά γήινος και εστιασμένος στο τώρα. Έχει την ικανότητα να σου προβάλλει με σαφήνεια το παρόν που του περιγράφεις, ώστε να μπορείς να δεις μόνος σου ξεκάθαρα τα δεδομένα. Οι παρατηρήσεις του είναι εύστοχες και εξαιρετικά βοηθητικές."
Μαρία
5/5