ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΪΚΙ: ηρεμεί, ξεκουράζει και αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα. Θεραπεύει από σωματικά, πνευματικά και ψυχολογικά προβλήματα. Διάβασε εδώ περισσότερα ή πήγαινε στο τέλος τής σελίδας για να δεις το βίντεο.

Τι είναι το Αγγελικό Ρέικι

Κάθε φύλλο χλόης έχει τον Άγγελό του που σκύβει επάνω του και του ψιθυρίζει: μεγάλωνε, μεγάλωνε..
(Ταλμούδ)

Το Αγγελικό Ρέικι είναι ένα πνευματικό μονοπάτι θεραπείας και συνειδητής πορείας προς το Φως! Είναι μία ενεργειακή θεραπεία που μας συνδέει με την αγάπη, την καθοδήγηση και τη δύναμη των Αγγέλων και των Διδασκάλων τού Φωτός. 

Tο αγγελικό ρέικι ηρεμεί το νου και το σώμα. Δίνει δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και μας συνδέει με την άνευ όρων θεϊκή αγάπη και προστασία. Μετά από μία θεραπεία ή ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα αισθάνεσαι σαν να σου έφυγε ένα βάρος, σαν τα πράγματα να φαίνονται λιγότερο δύσκολα τώρα… Κι αυτή η αίσθηση κρατάει για καιρό!

Πως λειτουργεί;

Το Αγγελικό Ρέικι δρα ταυτόχρονα στο σώμα, στα συναισθήματα και στο νου. Ανακουφίζει από τον πόνο και την ανησυχία, αλλά στοχεύει κυρίως στη ρίζα τού όποιου προβλήματος.

Η ενέργεια του αγγελικού ρέικι απομακρύνει τις σκεπτομορφές που ευθύνονται για την ασθένεια ή την πάθηση που μας ταλαιπωρεί, βάζοντας στη θέση τους άλλες υψηλότερης δόνησης, που είναι συντονισμένες με το Θεϊκό. Έτσι, το αγγελικό ρέικι φέρνει θεραπεία σε όλα τα επίπεδα (σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό)  και προκαλεί ένα άνοιγμα στη συνειδητότητα που επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα μ’ έναν καινούριο, υγιή τρόπο!

Πως μπορεί να με βοηθήσει;

Το Αγγελικό Ρέικι μπορεί να σε βοηθήσει οπουδήποτε αντιμετωπίζεις πρόβλημα ή δυσκολία!  Μπορεί να είναι μία πάθηση που σε βασανίζει για χρόνια, ή μία σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρεις και σε γεμίζει με άγχος! Μπορεί να είναι ένας φόβος που σε καθηλώνει ή μία αίσθηση ότι έχεις «μαζέψει» πολλή αρνητική ενέργεια και χρειάζεσαι καθαρισμό. Σ’ όποιον τομέα τής ζωής σου χρειάζεσαι βοήθεια ή καθοδήγηση, το Αγγελικό Ρέικι είναι εκεί για σένα!

Η ιστορία τού αγγελικού ρέικι

Το Αγγελικό Ρέικι δόθηκε στον κόσμο το 2003 και είναι προϊόν τής Αγγελικής αγάπης και βοήθειας προς τον άνθρωπο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Δημιουργήθηκε από τον Kevin Core, έναν Άγγλο διαισθητικό θεραπευτή και γνώστη τής αρχαίας σοφίας, με στόχο να υποστηρίξει τους Εργάτες τού Φωτός στο προσωπικό τους ταξίδι στη ζωή, και να αποκαταστήσει τα σύμβολα του ρέικι στη αρχική τους δόνηση.

Ο Kevin ίδρυσε τον Διεθνή Οργανισμό Αγγελικού Ρέικι, και ξεκίνησε να πιστοποιεί τους πρώτους Δασκάλους που το διέδωσαν έπειτα σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, το Αγγελικό Ρέικι υπάρχει σε πάνω από 40 χώρες, επιτρέποντας σε όλο και περισσότερους ανθρώπους να συνδεθούν με το Θεϊκό και να λειτουργήσουν ως πυλώνες Θεραπείας, Αγάπης και Φωτός επάνω στη γη.