Ας γνωριστούμε!

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από μικρός αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα υγείας – τα περισσότερα ψυχοσωματικά όπως κατάλαβα αργότερα. Σπούδασα Ιατρική στην Ιταλία, και μετά εργάστηκα για αρκετά χρόνια στον τουρισμό. Γνώρισα το Ρέικι και η ζωή μου άρχισε ν’ αλλάζει γρήγορα και θεαματικά! Βλέποντας πόσο πολύ με ωφελούσε, ξεκίνησα να μελετάω πολλά βιβλία εναλλακτικού και πνευματικού περιεχομένου και να διαλογίζομαι τακτικά ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσα σεμινάρια εκπαίδευσης στις Ενεργειακές Θεραπείες. Το 2010 έκανα ένα μεγάλο ταξίδι στην Ασία, όπoυ ερεύνησα τις θρησκείες – ιδιαίτερα το Βουδισμό – και την επίδρασή τους στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.

Η φυσική μου τάση να βοηθάω τους ανθρώπους, εκφράστηκε τελικά με επαγγελματικό τρόπο: Από το 2014 ασκώ την Ενεργειακή και Αγγελική Θεραπευτική καθώς και την Ολιστική Συμβουλευτική μέσω ατομικών συνεδριών και ομαδικής διδασκαλίας, έχοντας πάντα ως γνώμονα την καθοδήγηση και τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που με εμπιστεύονται. Στόχος μου είναι να προσφέρω βοήθεια στη λύση μικρών και μεγάλων προβλημάτων, να προωθήσω την αυτογνωσία, την αγάπη προς τον εαυτό και την εμπιστοσύνη στην απέραντη Δύναμη που μας περιβάλλει.

Στέργιος Λουκόπουλος | Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Ολιστικός Ενεργειακός Θεραπευτής. 

Ο Στέργιος Λουκόπουλος είναι ένας γεννημένος και εκπαιδευμένος θεραπευτής με μεγάλη πείρα στο χώρο τής Ολιστικής Υγείας και της Πνευματικότητας. Έχει κάνει σπουδές Ιατρικής και είναι κάτοχος διπλώματος στην Εργοθεραπεία. Είναι πιστοποιημένος Angelic Reiki Master Teacher®, Energy Healer, Holistic & Family Coach. Εργάζεται, κατόπιν ραντεβού, δια ζώσης και online, και πραγματοποιεί επισκέψεις κατοίκον.

Είπαν για τον Στέργιο

"Είσαι ένας θεραπευτής χαρισματικός, είσαι ένας άνθρωπος προσγειωμένος. Μέσω της καθοδήγησής σου ένιωσα αποδοχή, και γαλήνη. Έπαψα να ντρέπομαι για κάποιες επιλογές που με είχαν στιγματίσει στο παρελθόν, κι έμαθα να σκέφτομαι με περισσότερη κατανόηση και ψυχραιμία. Σ'ευχαριστώ, γιατί στο ταξίδι αυτό της αναγνώρισης και της αγάπης, ήσουν συνεπιβάτης. Δεν με έκρινες, δεν με απέρριψες, δεν με απογοήτευσες. Με το σταθερό σου βλέμμα και την ζεστή σου αγκαλιά μου έδωσες φως .... φως στις σκιές, στο σκοτάδι και στον φόβο, και "ηλιόλουστη" πια, προχωρώ μπροστά!! Σ ευχαριστώ."
Ανθoύλα Τσουνάκη
5/5
"Σ'ευχαριστώ πολύ πραγματικά!! Η βοήθειά σου είναι πολύ πολύτιμη για εμένα! Όταν έφυγα από εκεί, ήμουν τόσο ευτυχισμένη. Είχα πολύ όμορφα συναισθήματα, ένιωσα ότι οι άνθρωποι γύρω μου ήταν ευτυχισμένοι κι επικρατούσε ειρήνη γύρω μου και μέσα μου. Πόσο μ' αρέσει αυτό που βλέπω, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω,να ανακαλύψω,να γνωρίσω το Θεό μου και να τον καταλάβω καλύτερα. Γενικά είμαι πιο ήρεμη και ξέρεις κάτι, μου βγαίνει πιο πολλή αγάπη. Τη νιώθω την ενέργεια μέσα μου​."
Γιώτα
5/5
Οι εντυπώσεις μου από όλα τα σεμινάρια που έχω συμμετάσχει μέχρι τώρα μαζί σου είναι πάρα πολύ θετικές. Φεύγω γεμάτη γνώσεις, έχοντας πολύ υψηλή ενέργεια και μια αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Είσαι εκπληκτικός δάσκαλος, αγαπάς αυτό που κάνεις και το μεταδίδεις και στους συμμετέχοντες...Τους αντιμετωπίζεις πρώτα απ’ όλα ως ανθρώπους που χρειάζονται μία χείρα βοηθείας κι όχι ως πορτοφόλια... Έχεις πολλές γνώσεις, το ψάχνεις γενικότερα κι ότι κι αν σε ρωτήσουν δεν απαντάς με έπαρση υποτιμώντας τον άλλον. Μου έχεις δώσει κι εμένα το έναυσμα να ψαχτώ και να ψάχνω γενικότερα τα πράγματα... Όσον αφορά στο διάβασμα πληροφοριών, μ’ έχεις βοηθήσει πολύ στο που ν’ αποτανθώ, χωρίς να προσπαθείς να αποκρύπτεις γνώσεις και πληροφορίες φοβούμενος ότι θα σου κλέψουν τη δόξα. Είσαι πολύ προσγειωμένος, γιατί ξέρεις ποιος είσαι κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γενικότερα, στο έχω ξαναπεί, απ’ όσα σεμινάρια έχω πάει κι από όλους τούς δασκάλους που έχω δει, κι έχω δει αρκετούς, σε θεωρώ τον καλύτερο και τον αρτιότερο!
Μαρία Κ.
5/5

Κλίκαρε στο παρακάτω βίντεο για να μάθεις για το καταπληκτικό σύστημα θεραπείας τού Αγγελικού Ρέικι!

Βρες μας στα social media! 

Οι θεραπείες και τα σεμινάρια που περιγράφονται στην παρούσα ιστοσελίδα, δεν αντικαθιστούν την ιατρική και ψυχική διάγνωση και θεραπεία, και δεν προτρέπουν να σταματήσετε ή να αλλάξετε τη θεραπευτική αγωγή που τυχόν ακολουθείτε.